dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

Om te overdenken
Onwetend
Divers - Om te overdenken
Toch zul je niet luisteren want zolang je niet hoort kun je beweren dat je het niet wist. Dat is waarom je niet luistert. Je wilt het niet horen want dan moet je veranderen.
Share/Save/Bookmark
 
Wij hebben geen voedsel nodig!
Divers - Om te overdenken


Planten en bomen leven door middel van hun manier van ademen en hetzelfde geldt voor het menselijk lichaam. De noodzakelijkheid en de behoefte om te eten om te overleven komt in werkelijkheid door de systemen die zijn geplaatst in de menselijk lichamen. Dus eigenlijk heeft je lichaam geen voedsel nodig, het is noodzakelijk voor de systemen in het menselijk lichaam
Share/Save/Bookmark
 
Je laatste leven op Aarde
Divers - Om te overdenken
hand met plantjeDit is het laatste leven van ieder wezen op Aarde.
Het laatste leven wil zeggen dat reïncarnatie niet langer gebaseerd is op de Ziel - waardoor je belandde in eindeloze cycli van pogingen om jezelf te verbeteren.

Degenen die kunnen, zullen de grens intact oversteken - de meesten zullen dat nog niet, maar sommigen wel.
Degenen die niet kunnen, zullen in essentie helemaal opnieuw moeten beginnen in het volgende leven - en zullen het beter hebben wanneer er genoeg mensen zijn die er moeite voor doen om de toekomstige levens van hen die nog geboren moeten worden, te veranderen - zo niet - zul je in de door jou gecreëerde shit lopen als leven op Aarde.

Share/Save/Bookmark
 
DOOD
Divers - Om te overdenken
door Bernard Poolman   

Laat elke uitademing als een DOOD zijn - een loslaten - en je zult het onbekende vinden: het onvoorspelbare dat verborgen was in de regels en de structuur van het geaccepteerde bestaan.

Omhels dit dan bij de inademing ONVOORWAARDELIJK - om als leven te bewegen naar de beweging van leven - om leven los te maken van structuur en ontwerp naar dynamische beweging als zelf hier

Hierin bestaat DOOD niet meer

en is leven oneindig HIER

van vastzittend naar beweging - Beweging bestaat óf als systeem óf als onszelf

hierin

KIEZEN

we

totdat we de BEWEGING zijn en KEUZE NIET MEER is

Share/Save/Bookmark
 
De Elite bedriegen de wereld NIET

Sta jezelf niet toe jezelf te bedriegen. Want uiteindelijk zul je de gevolgen van je eigen bedrog moeten dragen.
En niemand kan iemand anders bedriegen - begrijp dat: het is Onmogelijk.
Je kunt Alleen Jezelf misleiden. Misleiding van een ander is niet mogelijk. Er is toestemming nodig van die ander, maar in dat moment van participatie, in dat moment van toestemmen. worden zij niet langer bedrogen door een ander, maar bedriegen zij zichzelf.
Dus bestaat alleen Zelf Bedrog - er bestaat geen ander bedrog.

Anu heeft niemand bedrogen; iedereen stemde ermee in door zijn participatie.
De Elite bedriegen de Wereld niet; iedereen stemt ermee in door zijn participatie.

Share/Save/Bookmark
 
Wie ben ik?

Ik vergeef mezelf dat ik mezelf nooit heb laten realiseren, dat ik eigenlijk nooit heb geleefd zoals ik ben als de adem als het moment als ikzelf, maar dat ik altijd heb aanvaard en toegestaan, dat de mind me beheerst, bestuurt en beïnvloedt door te geloven en waar te nemen, dat wat ik ben bestaat uit gedachten, gevoelens en emoties.

Share/Save/Bookmark
 
Reageren of antwoorden
Je kunt op twee manieren handelen: de ene manier is reageren, de andere is antwoorden.
Reactie komt voort uit je conditioneringen van het verleden; het is automatisch. Antwoorden doe je vanuit je aanwezigheid, je gewaarzijn; het is niet automatisch.
Share/Save/Bookmark
 
Verkrachting van een berg
Divers - Om te overdenken

...bijvoorbeeld de kristallen die uit de woestijn van Namibië komen - er is niet genoeg werk, dus gaan er groepen de woestijn in naar de Vuurberg en vernietigen het gehele landschap om aan de vraag naar kristallen dat de New Age met zich meebrengt, te voldoen. En wanneer de kopers naar de kristallen kijken, zien ze alleen de spirituele schoonheid, niet de verkrachting die plaatsvond om de kristallen te verkrijgen. Zelfoprechtheid is echt kijken naar wat we voor lief hebben genomen.
Lees meer...
 
Zelfoprechtheid
Divers - Om te overdenken
Als je je ervan bewust bent dat iemand onoprecht is met zichzelf op welke manier dan ook - niet naar het systeem, maar naar het leven - en je doet niets omdat je bang bent of omdat het risico te groot is, dan ben je één met en gelijk aan zelfonoprechtheid en ga je onderuit.

Dit is de sleutel tot transformatie op alle manieren - het praktische punt van het zelf verantwoordelijk zijn voor allen als zijnde zelf in elk moment.
Share/Save/Bookmark
 
De wereld is onze schaduw
Deze wereld is onze schaduw en we moeten onze schaduw in de ogen kijken - hij volgt ons overal: als geld, als consumptie, als verlangens, als behoeften. En het is dus duidelijk wat er zal gebeuren als we onze schaduw niet onder ogen zien en de afscheiding niet stoppen: de Aarde zal ophouden te bestaan.
Lees meer...
 
Hier

Dood het verleden - dood het heden - dood de toekomst

Dan ben je HIER

Share/Save/Bookmark
 
<< Start < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 3
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.