dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

Swami Muktananda - In den beginne was het woord en het woord was God en het woord was met God

E-mailadres
Letter GrootteLarger FontSmaller Font
4 october 2007

E

r hebben vele menselijke wezens op deze aarde gewandeld - die de weg hebben voorbereid voor wat te komen staat. Jij bent hier vanwege degenen die je zijn voorgegaan.

Ik kan in grote wijsheid en inzicht hebben gesproken - veel kennis van de waarheid die door velen onopgemerkt binnenin van Zelf woont. Echter onbelangrijk en met plezier terugdenkend worden de woorden, die zijn vergeten, wanneer zij niet praktisch geleefd worden in deze wereld - onbelangrijk en vergeten worden de woorden als zij niet staan als wie we zijn - en in dit staan leven de woorden als wie we zijn.

Een fout door velen gemaakt, mezelf incluis - inzicht, wijsheid, kennis, verstand: Het doet er niet toe hoe mooi of diepgaand - is leeg en waardeloos zonder zelf als aanwezigheid als de woorden - zonder zelf als gewaarwording als de woorden - zonder zelf de woorden te leven.

Dus - eer degenen als jou die je zijn voorgegaan - en leef de woorden als een als jou: Hier is waar ik verblijf, waar ik leef, waar ik besta.

Nee - God is niet binnenin je noch is God binnenin iemand anders - God is het levende woord: In den beginne was het woord en het woord was God en het woord was met God.

Wat ik fascinerend vind is dat menselijke wezens God willen zijn, is dat menselijke wezens beweren God te zijn - lege woorden van wijsheid en kennis en ervaringen die ze hebben gehad, die ze zelf niet compleet verstaan of begrijpen: Dus missen ze de belangrijkste 'stap': Woorden leven / Levende woorden als een als Zelf. Ze beweren God te zijn - maar hebben ze het levende woord geleefd als wie ze zijn - woorden leven als een als Zelf? Nee - dat hebben ze niet. Daarom - als zij sterven - zullen ze meest verloren zijn: Degenen die de eersten waren zullen de laatsten zijn en degenen die het laatsten waren zullen de eersten zijn.

Te willen/te verlangen God te worden - is de diepste val van slavernij in deze wereld - die de echte kern van wezens in vervoering heeft gebracht in afscheiding. God zoekende als zichzelve of binnenin anderen door gebruikmaking van methodologiën van deze wereld.

De wording en zoektocht van God is de meest onmogelijke edoch populaire karaktereigenschap van menselijke wezens in deze wereld - terwijl wie je bent bestaat in en als het meest simpele van expressie: Het Levende Woord - dit is gemist - hier is overheen gekeken - het 'antwoord' de 'sleutel' tot zelf op de vraag op de zoektocht naar zelf is exact hier: Woorden. Het is met je geweest als jou gedurende aeonen van tijd en je hebt het niet opgemerkt...

Levende woorden als een met jou: Ik ben woorden. Ik ben woord. Ik ben leven. Ik ben een. Ik ben gelijk. Ik ben expressie. Dit statement: Ik ben - is geen statement - het is een expressie van wie je bent die je vanbinnen leeft en als eenheid en gelijkheid als leven in elk moment van je adem. Dit is een proces - niet een instant 'worden'...

Je hebt de echte natuur van jezelf als vanzelfsprekend aangenomen - je woorden - je woorden als wie je bent - dus wie je bent is in je woorden...

Mensenwezens - leef de woorden die je spreekt...ik ben...als een met jou als gelijk als jou...dit is het echte bestaan en ervaring en expressie van jou.

Wees waakzaam wanneer je spreekt - wanneer je uitdrukking geeft - wees zeker dat wanneer je spreekt de woorden een zijn met jou als jou als wie je bent van leven - als ze dat niet zijn - zal je zeker creëren en ervaren wat je spreekt en uitdrukt als wie je bent - je creëert en manifesteert en ervaart wat je spreekt - indien noodzakelijk - spreek of druk je je helemaal niet uit - totdat je helder en zeker bent van jou als wie je bent met elk afzonderlijk woord dat je uit.

De woorden hierboven uitgedrukt zijn niet diepgaand of groots - ze zijn gezond verstand en zekerheid / wezenlijkheid / werkelijkheid. Misschien dat we als mensheid verloren zijn geweest in complexiteiten, verwarring - dat gezond verstand en simpliciteit de 'grootheid' en 'diepgang' schenen van expressie terwijl het niet is...

door Swami Muktananda via het interdimensionale portaal

 

Oorspronkelijke Engelse tekst


omhoog
Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.