dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

Waarom een 3e Wereldoorlog onvermijdelijk is

Letter GrootteLarger FontSmaller Font
11 augustus 2011


W

aarom is een Derde Wereldoorlog onvermijdelijk?

Dit is een kwestie waarin we aan het donderen zijn - snel. Het zal nog jaren duren maar het is nu onvermijdelijk en de wereldmachten bereiden zich hierop voor, als een vanzelfsprekendheid.


Nu moet je kijken naar de praktische problemen waar de wereld voor staat: de helft van de wereld is nu in armoede en steeds meer van de middenklasse gaan richting armoede. Er zijn feitelijk hele generaties die ongeschoold zijn, die niet in staat zijn om voor zichzelf te zorgen en je hebt hele generaties die blootgesteld zijn aan armoede en het escaleert steeds vaker en vaker in geweld en dat zal meer en meer gebeuren - vooral op het Noordelijk Halfrond. London riots EQUAL MONEY FOR ALL

London riots fire EQUAL MONEY FOR ALLEn omdat dat zal gebeuren, is er een onvermijdelijk punt dat werd gedreven, dat we allemaal op een onderbewust en onbewust niveau moeten accepteren: dat de wereld teveel mensen heeft en dat moet verminderd worden en dat die reductie moet plaatsvinden op welke manier dan ook. En dit zal dan de basis zijn voor oorlog.

Fascinerend, wanneer je oorlog en revolutie bestudeert zal je na verloop van tijd opmerken dat oorlog altijd - in de meeste gevallen - gebaseerd is geweest op het punt dat de Elite huurlingen betalen. Dit zal weer gebeuren, maar in dit geval zullen de armen de huurlingen zijn. De armen zullen een oorlog ingaan voor geld, om hun gezin te onderhouden, omdat ze dan een inkomen zullen hebben en uiteraard zal het mooi aangekleed worden; dat je het doet voor je land, en dat je het doet voor vrijheid en voor vrije keuze, Equal Money Worldvoor al dit soort dingen, maar dat is niet echt waarom je het doet. Dat is wat je gelooft waarom je het doet, maar dat is niet hoe het werkelijk in elkaar steekt.

Hoe het werkelijk zit is dat je er niets over te zeggen hebt - je wordt doelbewust hierin gemanipuleerd en onvermijdelijk word je een slachtoffer van je omstandigheden. En de omstandigheden zijn gecreëerd door de mondiale massa: dat is het volk. Er is maar één oplossing hiervoor: als we dit willen stoppen hebben we een duurzame economische oplossing nodig. Eén die gelijk is voor iedereen en één die werkelijk houdbaar is voor de hoeveelheid tijd die nodig is om te heropvoeden en het evenwicht te herstellen in de wanverhoudingen in de samenleving. En het is duidelijk dat het omvangrijke hervorming vereist en een erg goede communicatie wat betreft het geleiden en presenteren van de oplossing.
Dat is een Gelijkheids Geld Systeem binnen een systeem van Gelijkheid (Equal Money in Equality).

Vanaf dat we begonnen zijn op de voorgrond te treden om aan te geven dat Wereldoorlog III nu niet langer meer tegengehouden kan worden en dat we erin verzeild raken, en ja, het zal nog jaren duren, werden we onmiddellijk verbannen met al onze belangrijkste kanalen van YouTube. Op dit moment kan ik zelfs niet in Google Plus komen. europe_riots-Spain Greece London EQUAL MONEY FOR ALLJa, er is enorme angst dat mensen uitvinden hoe dit werkelijk in elkaar steekt. En er zijn mensen die beseffen dat deze situatie nu onvermijdelijk is. Uiteraard is dit ook voorgeprogrammeerd. Dat betekent dat het altijd al zo was. Het was onderdeel van de bijbel, het is onderdeel van wat vele zieners hebben aan zien komen. Want het is een automatische voortvloeiing uit polariteit. Het is niet iets dat zo moeilijk is om te ontwerpen. Uiteraard is het ‘hoe’ lichtelijk veranderd omdat er vele veranderingen rond geld hebben plaatsgevonden. En in de samenleving is Geld God en God bepaalt of we wel of niet oorlog voeren. En God heeft bepaalt dat we oorlog moeten voeren want God heeft Geld nodig en er is niet genoeg geld en oorlog creëert veel geld. Dus...

In de komende tijd is er nog steeds een kans om dit misschien te veranderen. We zullen druk uitoefenen en zien wat we kunnen doen wat betreft het creëeren van, of het onder de aandacht brengen van een Gelijkheids Geld Systeem en een Gelijkheids Systeem in de wereld.


DIP-white4Degenen die betrokken zijn in wat Desteni nu al een aantal jaren aan het doen is, zijn zich heel bewust van de omvang van het functioneren van de hersenspoeling; dat het extreem is en gewelddadig en agressief en gemeen en haatdragend en wraakzuchtig. Het is al het mogelijke als gevolg van de hebzucht van de mens.
En vergeet niet dat de begeerte naar... het verlangen om rijk te zijn is ook hebzucht. De begeerte om meer te zijn is hebzucht. Terwijl dit alles GEGEVEN kan worden, gaat iedereen in plaats daarvan uit van een punt van NEMEN. En ziet het als zijn recht, de 'vrijheid' om te nemen moet er zijn. Je begrijpt niet dat als je 'vrij' bent om te nemen: je het van een ander af moet nemen - je zult zo oorlog creëeren, dit is de manier waarop oorlog gecreëerd wordt, door het nemen. En kijk, de banken nemen, de bedrijven nemen... Iedereen is aan het nemen. Niemand geeft...

We hebben een groot, groot probleem in de wereld. Zal er een oplossing worden gevonden? We zullen zien.

Bernard Poolman -2011-


 

Terwijl dit alles GEGEVEN kan worden, gaat iedereen in plaats daarvan uit van een punt van NEMEN

 

Voor meer informatie ga naar de Desteni en Equal Money website. (Engelstalig)
Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.