dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

De Kronieken van Jezus

Letter GrootteLarger FontSmaller Font
16 mei 2009


I

edereen zal het redden. Degenen die niet deelnemen in zelf-purificatie: er zijn er die staan in jouw plaats, die ten behoeve van jou wandelen. En zij die gaan in jouw plaats; zij zullen de kracht zijn die jou Hier brengen. Ieder zal òf gedwongen worden tot Gelijkheid of zichzelf dwingen. Beiden zijn dezelfde sturende-kracht en de Wil van het Leven. Dit is het Proces waardoorheen Leven Geboren zal worden in en vanuit het Fysieke.

Jesus EQUALITY for ALL DESTENI  Lees het Evangelie van Thomas: Jezus of hoe je hem ook noemen wil, was niet zomaar een of andere flapdrol. Hij plaatste specifieke-ondersteuning rond Vergeving binnen het Bestaan, door Vergeving Hier te leven. Vervolgens verdraaiden zelfbelang en Ego, door de Haatdragenden en de Onvergevenden, de woorden, door woorden - naar en in separatie en Controle.

Jezus als de Levende-Woord Vergeving - Plaatste zichzelf voor de eeuwigheid - om de weg te maken voor het Beeld en Gelijkenis van Leven, om hetzelf Hier te vinden en hetzelf te Verlossen. Binnen dat was de driehoek en de drie-eenheid van de Dood geplaatst. Dit werd verkeerd geïnterpreteerd en misbruikt. Wat Jezus aanduidde is: dat het Pad van Vergeving bewandelen - de kruisiging is van de Persona, wat het laatste kruispunt / de laatste keuze  is die ieder een onder ogen zal zien. De driehoek zal allen tot Vergeving leiden.
Hemelvaart/ Ascensie  was uitgevonden om de Wezens af te scheiden van Vergeving en Realiteit, door het plaatsen van een droom in de toekomst krachtens verworvenheid door middel van het bloed-offer van een ander = het gebruiken van de inherente angst voor Pijn en Verlies om iedereen te misleiden om hun Ego's en Persona's en Intelligentie te respecteren - in plaats van Leven Gelijk en Een te respecteren. De interventie van Jezus in deze Realiteit was op verzoek, toen sommigen de bastaardachtige-plannen van de Goden van Existentie observeerden.

De Echte-prijs die Jezus voor dit betaalde, was in feite: Zijn leven - omdat door het verlaten van zijn Stoffelijkheid Hier als het Levende Woord - hij eindigde in het Hiernamaals als slechts een reflectie van Energie. En hij werd onmiddellijk voor 2000 jaar gevangengezet door de Goden van Bestaan - voor het wagen te interfereren in hun Plannen. Zij kloonden een tweede-Jezus en plaatsten hem in de 'Hemelen van de Allerhoogste' aan de rechterhand van God, diegenen die opvaren afwachtend om hen te sussen, opdat ze nooit uit zouden vinden hoe ze voor de eeuwigheid waren bedrogen.

 

cross SELF FORGIVENESS DESTENINaarmate onze technologische-verslaving zijn Hoogtepunt bereikt, zal technologie tekortschieten, zal wetenschap tekortschieten en immens lijden zal het Resultaat zijn. Dit is noodzakelijk opdat allen hun persona’s samen zullen kruisigen: Dat is de wil van Leven.
Observeer hierin dat wat door Jezus als levende-realiteit is geplaatst: Ieder zal gewaar worden van de verschillende punten, groepen vormen rondom de punten en uiteindelijk bedrogen worden door diegenen die het meest vertrouwd worden.  Dan zal ieder beschuldigd worden door het Systeem als bedriegers en overtreders van de Wet van God en dus gekruisigd worden totdat ze helemaal alleen zijn.

Hier wordt het punt tamelijk interessant, omdat men ofwel fysiek zal sterven - doordat de persona reeds fysiek is geworden OF men zal de persona beëindigen/uitroeien door Zelfvergeving in correct begrip van wat het inhoudt om alle vormen van Persona/ Intelligentie-gebaseerde afgescheiden entiteiten te stoppen, ontworpen als gelimiteerde overleven-constructies - voor altijd.
Dit zal een doorwerking hebben die het eerste gezien zal worden in de drastische-veranderingen in de evolutionaire-ontwikkeling - van het kleinste tot het grootste: daar ieder deel van bestaan hun pad van kruisiging en vergeving bewandelt.

Zoals in alle punten - er zijn vele punten – is Jezus er één van. We zullen ze niet allemaal bespreken, omdat ze deel zijn van de levende realiteit van jezelf. Je zult ze allemaal onder ogen zien - of je het leuk vindt of niet, of je akkoord met ze gaat of niet. En op het Einde zal Niets dat je gedaan hebt, iets betekenen - Omdat allen Gelijk zullen zijn en Leven Hier zal zijn.

En zoals Vergeving Voorspelt: De herinneringen van wat was, zal niet meer zijn. Er zal geen Christus, geen Buddha, geen Meester, geen speciaal-iemand aan de Rechter-hand van God zijn = Alles zal feitelijk Leven Hier Gelijk worden.

Er is een jonge jongen, nu geïncarneerd, die degene was die Jezus vroeg "naar de Aarde te komen en te zien wat hij kon doen". Alle dingen gebeuren binnenin het principe van ruimte en tijd en dienen als zodanig met gezond verstand onderzocht te worden. Het geschreven woord is het minst vertrouwde voertuig in het bestaan, naast de herinneringen die Persona's samenstellen om hun bestaan te rechtvaardigen. Elk punt kan in feit onderzocht worden en een ieder zal dat voor zichzelf zien - als zij zichzelf eenmaal van hun veelheid persona’s hebben ontdaan. Eens je je van deze Persona's ontdaan hebt - zul je het dan zichtbare gezonde verstand begrijpen: waarom dit op deze manier gebeurt. Dan zul je begrijpen: er is niets groters/meer dan Leven en er is niets minder dan Leven. En dat wat groter of kleiner dan Leven is - is in feite niets.

 

mug bug mosquito EQUALITY FOR ALL DESTENIHet originele Engelse artikel, the Chronicles of Jesus by Winged, gepubliceerd 16 mei 2009 is te vinden op de Desteni Universe website: klik hier

omhoog
Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.