dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

13-2. Eén Woord dat alles verbindt

Letter GrootteLarger FontSmaller Font
26 mei 2009


E

nergie is nooit werkelijk, want energie bestaat alleen als er stimulatie is en stimulatie is altijd van buiten afkomstig en ik bedoel als jij of iemand anders het punt stimuleren en jij simuleert het - wat betekent dat je het accepteert - dan zul je een reactie hebben, een opgetogenheid in die relatie, die opgetogenheid is je vreugde, je liefde, alles. Liefde op zichzelf bestaat niet! Het vraagt stimulatie - Stimulatiedaarom kan niemand werkelijk staan voor Leven, want je wilt dat Leven 'onvoorwaardelijk' is. Waarom wil je dat het onvoorwaardelijk is? Zodat je keuze hebt. Zodat je de keuze hebt om jezelf te stimuleren zoals jij jezelf wilt stimuleren. Iedereen kan verder verrekken!  Het kan niet schelen wat er verder met hen gebeurd, ze hebben dezelfde macht. Ze hebben keuze! Ze hebben gekozen om hier te zijn - het feit dat ze in een land zijn waar geen eten is - heeft met mij niks te maken! Ik bedoel, ze kunnen, ze moeten iets planten, ik bedoel, ze moeten niet verhongeren. Ik ben best blij aan deze kant, ik ben gestimuleerd! Ik weet dat zij niet gestimuleerd zijn, maar dat is niet mijn probleem! Terwijl ik gestimuleerd ben, ben ik hun bestaan niet eens gewaar - wat zo fantastisch is! Stimuleer me alsjeblieft dan hoef ik me over niemand anders zorgen te maken! Hou me gewoon gestimuleerd! En ik ben...

Het is hetzelfde als aan de drugs zijn. Het bestaan is er voor drugsverslaafden. Iedereen is de hele tijd aan de drugs door stimulatie. Stimulatie is je drug, je bent verslaafd aan stimulatie en je hebt geen idee wat Leven werkelijk betekent, geen idee wat Zelfbeweging betekent, geen idee, hoe dan ook. Wil je erachter komen? Adem 21 dagen! Sta geen enkele stimulatie toe die niet van jou komt, specifiek als Zelfbeweging. Niets moet jou stimuleren om in beweging te komen! Of om iets te besluiten. Zodat je kunt beginnen te ontdekken hoe weinig je in feite in staat bent uit jezelf te doen.

Vergeef alle stimulaties. Want stimulaties zijn je verslavingen, ze zijn gebaseerd op geometrische patronen = de heilige geometrie! Is 't niet prachtig dat we een mooie afbeelding van heilige geometrie kunnen schilderen zodat we onze stimulaties kunnen rechtvaardigen, wat onze verslaving aan specifieke stimulaties is die ons 'speciaal' maken.

 

W
at zijn al de wezens in het bestaan die meester zijn en die meester zijn van, in hun punten van aandacht en ascentie - het enige punt van wat zij weten van wat er aan de hand is in de realiteit. Kijk! Ze zullen niet uitleggen hoe de realiteit feitelijk werkt en waarom het niet werkt. Ze zullen je stimuleren om een ervaring te hebben van je geen zorgen maken om de realiteit. Christendom doet dat, de moslims doen dat, de Hindoes, alle religies doen één ding: het is je stimuleren om niet te geven om wat er aan de hand is in de realiteit, en het is je stimuleren om je zorgen te maken om wat er met je gebeurt NADAT je DOOD bent.

Dan is het te laat!

De meesters doen hetzelfde. Zijn ze echt iets meester geworden? Er is geen meester in het bestaan die iets meester is geworden. De meesters werden het meester om hun volgelingen effectief te stimuleren om mentaal onvermogend te worden om zich te realiseren wat hier is. Onvermogend om op wat voor manier dan ook in beweging te komen om werkelijk om de Aarde te geven. Daarom is 't dat we een consumerings-systeem hebben gecreëerd.  consumeren

Ondanks alle grote meesters die ooit op Aarde zijn geweest - hebben we wat gedaan? We zijn niet in beweging gekomen, we zijn niet geëvolueerd. Wat is evolutie op het moment? Evolutie hangt af van stimulatie. Gestimuleerd tot hoe ‘meer’ te worden. “Ik evolueer! Ik ben meer intelligent!”

 

 

 

L
aten we het nog verder bekijken... Het ultieme bedrog van stimulatie ligt in het moment dat je improviseert. Als je je wijsheid improviseert, "ik ben wijs" - iemand vertelt je iets en onmiddellijk antwoord je "ja, dat ken ik!" - maar in werkelijkheid is dat niet zo, je ziet het nu net, je hebt 't in feite nooit uitgezocht, je weet zelfs niet of het werkelijk echt zo is. Maar je pretendeert dat je het weet. Je bent al wijs! Je weet alles! Je bent er al geweest.

Niet waar, je bent aan het improviseren. Je weet nooit of je wordt getest om te zien of je zelfoprecht bent of niet. Improviseer nooit. Test de zooi uit voor jezelf en stimuleer het zelf om te zien hoe het werkt. En ontdek dan of je gerechtvaardigd bent om te stimuleren voor je eigen plezier zonder er zeker van te zijn dat dit deel van het bestaan dat er is als jou als een ander wezen - werkelijk begrijpt wat je verdomme aan het doen bent, en waar ze in betrokken raken en dat het mogelijk is om te bestaan zonder stimulatie.

Vanuit het gezichtspunt van begrijpen wat er gaande is. Waarom we hier zijn, eonen lang, ontelbaar lang...? We hebben slechts bestaan door stimulatie.

We hebben niet bestaan als Leven in feite.

Leven is hier. Leven heeft geen stimulatie nodig, Leven heeft geen begin of einde. Leven is gestimuleerd tot illusies en misbruikt als deze illusies genaamd 'mens', 'natuur'. Alles wat bestaat als een systeem is een illusie! Want dat systeem is zichzelf niet gewaar en hoe het functioneert. Het is niet gewaar hoe het wordt gestimuleerd om een resultaat te krijgen. Je bent niet alle punten gewaar die je stimuleren - kijk maar. Je leeft in overeenstemming met die punten van stimulatie in je leven die je leuk vindt.

Dat bepaalt wie je bent. Zelfs de naam die je gegeven is, kort nadat die je gegeven is en je gestimuleerd bent om die naam te accepteren, zul je reageren op elke stimulatie dat iemand je naam roept. Je zegt, "O, roep je mij?"

Maar dat is niet jij! Je bent gestimuleerd om die definitie van jezelf te accepteren - maar je bent het niet. Je bent niet echt je familie. Je familie - je bent hier puur door een gestimuleerde gebeurtenis die plaatsvond tussen een man en een vouw die jou voortbrachten binnen een ontwerp en toen werd je opgevoed volgens de gestimuleerde punten die in dit bestaan zijn aangaande wat leven klaarblijkelijk inhoudt.

Je bent niet werkelijk, in geen enkele vorm, hoe dan ook!

Kijk - neem je stimulatie weg, wat gebeurt er met je? Je zult merken dat je in een depressie raakt, in verveling, en je kunt er niet uitkomen tenzij je jezelf stimuleert - wat is dat? Je ervaart dat het systeem afsterft omdat het niet gestimuleerd wordt. Dat ervaar je wanneer je in een depressie bent en wanneer je in een vorm van verveling bent - je ervaart = geen stimulatie!

En dan ga je op zoek en plotseling een moment later 'ontmoet je iemand'. Degene die je kan stimuleren. En onmiddellijk staat je hele lichaam in brand = ik ben gestimuleerd. Stimuleer me alsjeblieft - ik vind 't niet erg! Ik blijf bestaan zolang ik gestimuleerd word.

 

D
at is het hele punt waar iedereen in bestaat. Want wat wil je? Je wilt gestimuleerd worden. "Geef me voldoende stimulatie en ik zal bestaan. Zolang die stimulatie mijn goedkeuring heeft, op de manier is waarop ik het graag heb = ben ik blij. Als het niet op de manier is die ik graag heb, dan wijs ik het af = ik word hier niet door gestimuleerd." Ik bedoel, dit is gewoon niet acceptabel. "Ik wil gestimuleerd worden. Op DEZE manier! Ik heb KEUZE! Ik kan KIEZEN hoe ik gestimuleerd wil worden. Op deze manier wil ik gestimuleerd worden. En iets anders accepteer ik niet. Nu ben ik..."

Ik bedoel, dat is niet Leven! Dat is niet werkelijk!

Dus, het bestaan bestaat als één woord. Dit is de onthulling die bewezen zal worden dat het bestaan bestaat - ik bedoel met gezond verstand kun je het nu uitwerken - dat het bestaan bestaat als één woord = stimulatie.

Alles in je leven bestaat als één woord.

Wie je bent, is wie je nu bent vanwege hoe het gestimuleerd is. Alles wat je gelooft, elke religie en elk boek wat je leest is een punt van stimulatie. Elke filosofie die bestaat is een punt van stimulatie. De hele wetenschap is een observatie van stimulatie. Wetenschap is niets bijzonders! Het zijn mensen die gestimuleerd zijn om stimulatie te bestuderen - en daarmee in overeenstemming schrijven ze hun observatie van stimulatie op. Dat noemen we wetenschap!

Is het niet fantastisch.

Het is diepzinnig! We hebben de werkelijkheid uitgeplozen!

Ik bedoel, het is één woord = stimulatie.omhoog
Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.