dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

13-1. Eén woord dat alles verbindt

Letter GrootteLarger FontSmaller Font
26 mei 2009


B

ernard: dus....dus, dus. Eén woord - één woord... dat, wie is dat, wat is dat voor verhaal? Eén woord dat alles verbindt....

(Gian en Leila: één ring...)

Bernard: één ring... maar nu is 't één woord - in 'In de ban van de ring' heb je 'één ring die alles verbindt en ... en allen regeert'. Nou, in de existentie is er één ring - die één woord is - wat allen regeert - wat allen en alles wat er gebeurt regeert. Alles van jou, bepaalt, alles van jou dat... het bepaalt wie je bent, het bepaalt wat je bent, het bepaalt wat je doet, het bepaalt waar je het doet, het bepaalt hoe je het doet, het bepaalt waarom je het doet = het geheel, alles van jou wordt bepaald door één woord. Op elke manier.

Het bepaalt waarom je in een relatie bent.
Het bepaalt waar je in een relatie bent.
Het bepaalt wanneer je in een relatie bent.
Het bepaalt wat je koopt.
Het bepaalt waar je koopt.
Het bepaalt wanneer je het doet, hoe je het doet.
Het bepaalt wat je wordt in deze wereld, wat je studeert.
Het bepaalt wat je leest.
Het bepaalt wat je kijkt op TV.
Het bepaalt wat je eet.
Het bepaalt wanneer je sex hebt.
Het bepaalt wanneer je masturbeert.
Het bepaalt wat je gelooft.
Het bepaalt wie je 'God' is.
Het bepaalt... religie, eten, kleding, huis - noem maar op. Het bepaalt alles wat er bestaat in je hele bestaan.
Het bepaalt al je keuzes.

capital sIk bedoel, niets ervan is echt, vanuit het gezichtspunt dat - zonder dit woord = gebeurt er niets - besta jij niet. En dit ene woord, is het woord: stimulatie. Kijk, stimulatie is de opgetogenheid in alle relaties ("the elation in all relation"). En wat is opgetogenheid? Het is een vorm van blijheid, een vorm van orgasme, een vorm van ervaring. Dus, adverteren is een vorm van stimulatie = je koopt aan de hand van je stimulatie. De reden waarom je in een relatie bent is vanwege stimulatie. Het eten wat je eet, daarmee stimuleer je je lichaam om energie te leveren. Zonder stimulatie is er geen energie, kijk = energie bestaat niet zonder stimulatie.

En polariteit bestaat als stimulatie.
Motivatie bestaat als stimulatie.
Religie bestaat als stimulatie - wat je gelooft.

'God' bestaat als stimulatie - want tenzij 'God' jouw interesse in 'God' stimuleert door angst of liefde of reden, wat dan ook - wat je nodig hebt om te geloven, zul je niet geloven.

Jij bent zelfs gestimuleerd, komt van een punt van stimulatie van penetratie tussen een man en een vrouw als moeder en vader van wie twee cellen samen kwamen en gestimuleerd raakten en dan ontwikkelen ze zich door een energetische stimulatie tot een vorm die stimulatie nodig blijft hebben. Zonder die stimulatie besta je niet. Je zult niet in beweging komen tenzij je gestimuleerd wordt. Dat wil zeggen dat stimulatie je 'God' is. Wie het ook is die jou stimuleert, diegene heeft jou onder controle. Wat is geld? Stimulatie. Zonder stimulatie kom je niet in beweging - motivatie is gewoon een mooi woord voor stimulatie. Wat is masturbatie? Zelfstimulatie. Wat is... Kijk, wat nog fascinerender is, je mond, waardoor je je lichaam stimuleert is werkelijk, lijkt op een vagina. Ik bedoel, het enige verschil is... Dus je mond lijkt op een vagina, zonder de tanden. Maar ik bedoel, datgene waardoor je feitelijk je lichaam stimuleert, door het stimulerende voedselsoorten te voeren wat enzymen stimuleert die nodig zijn om het voedsel af te breken tot energie - de hele waarheid van de realiteit is in één woord = stimulatie.

Het weer is in beweging door stimulatie. De oceanen zijn in beweging door stimulatie = stimulatie tussen koel en warm = is stimulatie door polariteit. Je gedachten - kijk - ze bewegen door stimulatie. Wanneer je bent geboren wat is het eerste dat de ouders wordt verteld? Stimuleer je kind! Wat is onderwijs? Stimulatie. Waarom doe je een bepaald soort werk? Je hebt een reden gevonden om jezelf te stimuleren om dat te doen - of het geld is of interesse, wat je ook doet, je doet het omdat je gestimuleerd bent om het te doen! Je doet het niet omdat het is wie je werkelijk bent. Je reageert op een stimulatie.

"Door de roede en de staf" stelt de Bijbel, stelt 'God' - Wie heeft de 'roede en de staf'? De man - met de mannelijke stimulator. Wat doet de mannelijke stimulator? Die zorgt ervoor dat het bestaan in beweging blijft. Hoe? Door sex. Het plant zich voort, het masturbeert, het zoekt dat uit wat het stimuleert in de zin van een afbeelding of een ervaring of een fantasie. Maar hoe je het ook bekijkt - het is stimulatie. En in overeenstemming met je stimulatie ga je achter je aantrekking (attraction) aan. Dus wat is de 'law of attraction' werkelijk? Het is de wet van stimulatie ('law of stimulation'). Mensen komen nu bijeen en stimuleren elkaar om te focussen op het positieve! Nu dus, het positieve kan niet bestaan zonder het negatieve, automatisch stimuleer je het negatieve. Wat perfect past in de eindtijd - wat de perfectie is van het hele punt gestimuleerd te worden volgens een bepaald boek en een bepaalde voorspelling zodat het werkelijkheid kan worden. Waarom was het geschreven? Om er zeker van te zijn dat je het creëert!


Zodoende stimuleer je het einde van het bestaan door wat? Door het stimuleren van de 'law of attraction'. Hoe doe je dat? Door de absoluut positieve polariteit te creëren en die vast te houden - wat er ook gebeurt! Zodat de absoluut negatieve polariteit zich kan manifesteren, want je stimuleert allebei! Ze kunnen niet los van elkaar bestaan. Licht en donker bestaan samen. Positief en negatief bestaan samen. Want zodra iets in beweging wordt gezet door stimulatie - bestaan zowel het positieve als het negatieve. Positief en negatief zijn niet gecreëerd als op zichzelf staand. Het vraagt stimulatie om ze te laten bestaan. Zonder stimulatie bestaan ze niet. Nu stimuleren we het positieve en het negatieve, en we zeggen "law of attraction" - "laten we positief denken!" - oftewel = "laten we het positieve stimuleren". Dus we stimuleren nu het positieve, stimuleer het positieve, stimuleer het positieve - ik bedoel, je moet het doen, en doen, en doen, en zodat het al je aandacht vraagt, al je stimulatie. Stimulatie, stimulatie, stimulatie - maar wat creëer je werkelijk? Je creëert de stimulatie die je verbruikt terwijl in het wachten het negatieve is, erop wachtend om geactiveerd te worden, als de stimulatie een keer instort. Als het zover is dat de stimulatie niet langer volgehouden kan worden. En wat manifesteert het negatieve? BAM! In een enkel moment - we noemen het = "een Goddelijke ingreep!" - want in een enkel moment wist God het bestaan uit. Maar je hebt het gestimuleerd om een enkel moment te zijn. Terwijl de positieve stimulatie je een hele tijd kostte - het was niet instant - het kostte veel tijd - bouwde je het negatieve op om zich in een enkel moment te manifesteren.

Dus, het bestaan zal in een enkel moment veranderen door het negatieve. Want zo is het gecreëerd. Daarom dat een beurscrash bijvoorbeeld iets is wat heel snel gebeurt. Terwijl een positieve beursontwikkeling heel langzaam gaat. Het positieve is altijd langzaam, want niemand begrijpt het principe van stimulatie. Hoe beheerst reclame de massa? Hoe beheerst de elite de massa? Hoe kunnen films bepalen wat mensen geloven en hoe ze creëren? Stimulatie! Hoe werd het UFO fenomeen gestimuleerd? Door films, boeken, tijdschriften, stripboeken, ... alle mogelijke middelen stimuleerden wat? Dat het bewustzijnsysteem waanbeelden ging creëren van allerlei UFO's. Waren UFO's echt? Sommige, ja. De meesten niet. Kijk eens hoe ver mensen wel niet gingen in het proberen om het bestaan van UFO's te stimuleren, door foto's te nemen van wolken en die dan door stadia van kleuring en frequenties te voeren om aan te tonen dat er zich blijkbaar iets in die wolken verborgen hield. Wat is het werkelijke punt = ze proberen iedereen te stimuleren hun te geloven, een religie te creëren - in plaats van bij hun gezond verstand te blijven over wat er werkelijk gebeurt.

Je drinkt koffie bijvoorbeeld - wat doe je? Je stimuleert je lichaam. Wat gebeurt er bij planten - planten zijn een systeem dat stimulatie vereist, voedsel, de zon - fotosynthese - en water. Als je je plant op de juiste manier stimuleert, dan groeit je plant en draagt vrucht! Het is geen levend natuur ding. De plant zelf, de fysieke vorm is een systeem. De manier waarop deze wereld bestaat, is een systeem.

Het systeem beweegt door stimulatie.
De plant beweegt door stimulatie.
Het dier beweegt door stimulatie.
Het weer beweegt door stimulatie.
De seizoenen bewegen door stimulatie.

Hoe wordt het gestimuleerd? De relatie met de zon en warmte veranderen het seizoen - het verandert de warmte die op de fysieke planeet is en hoe de wind beweegt en hoe de regen beweegt = stimulatie - de zon stimuleert het. Overeenkomstig heb je een resultaat - Alles in het bestaan wordt geregeerd door één ding - één ding dat is gemanifesteerd in de menselijke vorm als de penis. Uw roede en uw staf beslissen - wat de God van het bestaan is.


Waarom wordt dit niet aan iedereen duidelijk gemaakt dat stimulatie het punt is waar het om draait - omdat wanneer iedereen dit begrijpt, niemand een ander ergens toe kan bewegen omdat je dan zult zeggen "oh, jij probeert me te stimuleren". Kijk wat de primaire aandacht is die aan stimulatie wordt gegeven = sexualiteit. Als je mij op de juiste manier stimuleert - ik vind je leuk. Als je me op de verkeerde manier wrijft - ik vind jou niet leuk. Zelfde punt = je wordt gestimuleerd om niet leuk te vinden, je wordt gestimuleerd om leuk te vinden. Het is geen echte beweging van jezelf, je bent niet levend. Je hebt stimulatie nodig om iets te doen - je komt niet in beweging voor eenheid en gelijkheid in het bestaan omdat er geen stimulatie is, er is geen punt waarmee je jezelf doorlopend kunt stimuleren om het voor elkaar te krijgen - want "ik heb een stimulatie nodig", "je stimuleert me niet"... "je ontneemt me mijn stimulaties met eenheid en gelijkheid" - "ik heb stimulaties nodig! Anders kan ik niet bestaan..." Kijk - als je onderuit gaat en je niet meer staande kunt houden en je hebt het gevoel dat je wilt opgeven - wat ben je werkelijk aan het doen? Waarom doe je het werkelijk? "Omdat ik mijn stimulatie niet meer heb - geef mij m'n stimulatie en ik doe dit. Anders doe ik het niet."

Dimensies: manipulatie voor stimulatie.

Bernard: ja, kijk. We hebben bijvoorbeeld wezens, die proberen te manipuleren wat we aan het doen zijn door manieren van stimulatie te gebruiken zoals zichzelf fysiek pijnigen. Zodat wij hen weer kunnen stimuleren om zich beter te voelen over zichzelf, maar ze kunnen in feite niet besluiten wie te zijn. En je broer bijvoorbeeld, het is manipulatie, hij zoekt - en hij zal ermee doorgaan tot hij iemand heeft die hem stimuleert. "Geef me iemand die me stimuleert dan voel ik me beter over mezelf" - wat voor verklaring is dat? Het is een verklaring van verslaving. Het is een verklaring van "ik ben verslaafd aan stimulatie - zonder stimulatie ben ik niets." Stimulatie is macht geven aan wat buiten je is om te bepalen wie je bent = dat is stimulatie. Als je een boek leest en je voelt je beter door het boek te lezen dan ben je dansgestimuleerd om dat te doen in overeenstemming met je programmering. Als je van muziek houdt - wat is werkelijk het punt met muziek? Wat is muziek? Muziek is stimulatie, daarom vind je alleen een bepaald soort muziek leuk. Wat doet muziek met de luisteraar = het stimuleert de luisteraar in een bepaalde ervaringstoestand - een innerlijke ervaring, wat een gestimuleerde ervaring is = je bent gestimuleerd. En in die stimulatie simuleer je. Je ervaart. Wat is een ervaring? Het is een simulatie aan de hand van een stimulatie. Het is niet echt, je ervaringen zijn nooit echt. Je ervaringen zijn een simulatie gebaseerd op je stimulatie - en in overeenstemming met de verhouding die bestaat in de relatie tussen de stimulatie en de simulatie, heb je je opgetogenheid, je ervaring in de zin van hoe je je voelt. Dus gevoel is nooit echt, want gevoel is gebaseerd op stimulatie en hoe je je stimulatie accepteert als je simulatie = het is nooit echt.

 
omhoog
Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.