dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

Structurele Resonantie – Deel 2 – Fase 2

E-mailadres Afdrukken
Letter GrootteLarger FontSmaller Font
13 juli 2007

I

k ga hier door met de lichaamspunten, die ik in het vorige artikel heb genoemd Structurele Resonantie – Deel Twee – Fase 1 Als je de voorgaande artikelen over Structurele Resonantie niet hebt gelezen, wil ik je adviseren om dat alsnog te doen om grote verwarring te voorkomen...

 

Het Ontwerp van de Structurele Resonantie in het fysiek menselijke lichaam


VOORZIJDE LICHAAM

6. OOR punten

Ik was in het vorige artikel gekomen tot 5. KEELpunt, waar ik schreef over de menselijke communicatie met de klanken van woorden. In de KEEL zit nog een ander systeem, de Spraakdoos, waar alle woorden volgens de definities van het bewustzijnsysteem worden geprogrammeerd, zodat ze de samengestelde manifestatie van bewustzijnsystemen in jezelf en in de rest van de wereld als mensheid kunnen steunen, wanneer je met anderen communiceert en jezelf verzadigt met gedachten.

Het bevorderen van samengestelde manifestatie en het in stand houden van bewustzijnsystemen in jezelf en de rest van de wereld als mensheid heeft niet alleen plaats in je eigen individuele manier van communiceren met het geluid van woorden, of zelfs door ze te denken, maar ook wanneer anderen met je communiceren, waarbij de geluiden van hun woorden resoneren en een echo in je hele fysieke lichaam vormen, als ze rechtstreeks met je praten. De ondersteuning van bewustzijnsystemen heeft in beide richtingen plaats, zowel wanneer je persoonlijk spreekt en woorden denkt als wanneer je woorden van anderen met je fysieke oren hoort.

Evenals in de Spraakdoos in de keel, zit in de TROMMELVLIEZEN van de oren ook een systeem dat alle woorden bevat, die zijn geprogrammeerd volgens de definities van bewustzijnsystemen: de specifieke geluidfrequentie van ieder woord, de emotionele en gevoelsmatige connotaties van ieder woord, de algemeen aanvaarde afbeelding of definitie verbonden aan ieder woord, het specifieke symbool dat aan ieder woord is toegewezen, de wiskundige vergelijking waaruit ieder woord bestaat. Dit alles, waaruit ieder afzonderlijk woord bestaat en de manier waarop het is ontworpen, worden allemaal gemanifesteerd in de Oorpunten van de TROMMELVLIEZEN bij ieder afzonderlijk mens en zijn verbonden met – en één met – het hele mindbewustzijnsysteem in jezelf, inclusief het onbewustzijn, het onderbewustzijn en het bovenbewustzijn. De reden waarom deze systemen in de TROMMELVLIEZEN en in de Spraakdoos zijn verbonden aan het hele mindbewustzijnsysteem in jezelf, inclusief het onbewustzijn, het onderbewustzijn en het bovenbewustzijn is ter bevordering van de samengestelde manifestatie van bewustzijnsystemen in jezelf en in de wereld als de rest van de mensheid.

 

Het werkt als volgt:

Je staat met iemand fysiek te praten of je praat door de telefoon. Je hoort de woorden en de klanken van de woorden in je fysieke oren. In het voorbeeld van 5. KEELpunt heb ik het woord verkrachting gebruikt en dat doe ik hier weer. Degene met wie je staat te praten brengt een discussie te berde uit een krant of tijdschriftartikel of van de televisie over het onderwerp verkrachting.

(Ik noem degene met wie je staat te praten No. 1)

No. 1 blijft de woorden ten gehore brengen en vertelt de discussie na, die hij had gehoord of gelezen over het onderwerp verkrachting. Jij staat aandachtig te luisteren als No. 1 je vertelt wat hij had gezien of gehoord. Omdat jijzelf een relatief jonge dochter hebt, begin je angst en bezorgdheid voor de veiligheid van je kind in jezelf te genereren. Door het horen van de woorden die No. 1 uitspreekt ben je al bezig de samengestelde manifestatie van bewustzijnsystemen in jezelf aan te wakkeren in de vorm van angst, belangstelling, bezorgdheid en leed, die allemaal te maken hebben met je dochter en haar veiligheid in deze wereld. De manier waarop je de bewustzijnsystemen in jezelf op gang houdt is met het racen van je gedachten en je reacties door middel van emoties in jezelf. Dat niet alleen, maar als de spreker de woorden aan je mededeelt, resoneren en echoën de frequenties van de geluidresonanties van zijn woorden (woorden bestaan uit geprogrammeerde definities van bewustzijnsystemen) door je hele mindbewustzijnsysteem heen als elektrisch geladen impulsen. Ze schieten door je hele mindbewustzijnsysteem heen, inclusief je bovenbewustzijn, je onderbewustzijn en je onbewustzijn.

Wat betreft het in stand houden van bewustzijnsystemen in jezelf:

De angst die wordt opgeroepen wanneer No. 1 met je praat terwijl je gedachten rondracen en je in jezelf reageert omdat je een dochter hebt van jezelf en de geluiden van de woorden die allemaal bestaan uit ontwerpen van bewustzijnsystemen komen via je TROMMELVLIEZEN binnen en sturen elektrisch geladen impulsen door je hele verstand / bewustzijnsysteem. Maar je persoonlijke reacties en gedachten met betrekking tot dit gesprek, die bestaan uit klinkende woorden, stelt je eigen persoonlijke mindbewustzijnsysteem in jezelf samen, dat zich voornamelijk bevindt in je bovenbewustzijn en je onderbewustzijn, van waaruit het zich door je hele fysieke lichaam verspreidt. Dus wat betreft het bevorderen van bewustzijnsystemen in jezelf stel je de systemen samen uit angst, bezorgdheid, belangstelling en leed die te maken hebben met de veiligheid van je dochter.

Wat betreft het bevorderen van bewustzijnsystemen in de wereld als mensheid:

Wanneer de geluiden van woorden het systeem in de TROMMELVLIEZEN binnendringen en elektrisch geladen impulsen door je hele mindbewustzijnsysteem in je fysieke lichaam sturen, bewegen de elektrische impulsen van de woordklanken zich ook in en door je onbewustzijn heen. Het onbewustzijn verbindt binnen deze systematische realiteit de hele mensheid als één geheel met zichzelf en maakt alle mensen verantwoordelijk voor alle consequenties van gemanifesteerde ervaringen hier op Aarde, zoals verkrachting bijvoorbeeld. In het onbewustzijn liggen al de aanvaarding en de toelating door de hele mensheid besloten. Dus als verkrachting bestaat, is dat eenvoudig een indicatie dat de hele mensheid als één geheel het bestaan van verkrachting in deze wereld aanvaardt en toestaat. Dus naarmate No. 1 doorgaat met het rondzingen van woordklanken volgens de modellen van bewustzijnsystemen, die in het systeem van de TROMMELVLIEZEN doordringen, lopen de elektrische impulsen van de woorden door jouw onbewustzijn heen en stellen de manifestatie samen van concrete gebeurtenissen in de vorm van verkrachtingen in deze wereld, inclusief in de geest van degenen die actief deelnemen aan verkrachtingen.

"De kracht van twee of meer in mijn naam... "

Dus of je nu woorden uitspreekt, denkt of hoort, die behoren tot de modellen van geprogrammeerde bewustzijnsystemen in jezelf, help je de samengestelde manifestatie van bewustzijnsystemen bevorderen in jezelf en in de wereld als mensheid. En als er gesprekken plaats vinden en je participeert in conversaties waar "twee of meer in mijn naam" aanwezig zijn, kun je de hoeveelheid samengestelde manifestaties in jezelf en in de rest van de wereld als mensheid wel voorstellen, die het bestaan van bewustzijnsystemen in stand houden.

"Zet een ventiel op je mond."

"Zwijg en weet: Ik ben God"

STOP je gedachten.

(Opmerking: Dit betekent natuurlijk niet, dat je niet kunt communiceren, dat je oordoppen moet dragen in gezelschap dat gesprekken voert, dat je je TROMMELVLIEZEN moet opblazen, of dat je je operatief moet laten doof maken. Er is een oplossing die je kan helpen en die ik in Deel Vier beschrijf. Je moet dus even geduld hebben...)

 

b

7. BORST punt

Ah, de beruchte BORST, waartoe ook je longen behoren.

Voor al die rokers daarginds heb ik goed nieuws en slecht nieuws. Roken veroorzaakt geen kanker of andere schadelijke ziekten. Wat wel kanker veroorzaakt echter zijn bewustzijnsystemen, die je hebt gebruikt om te definiëren wie je bent, zoals het onderdrukken van woede, dat je fysieke systeem langzaam maar zeker wegvreet. Dus als je een roker bent, is het goede nieuws, dat het geen kanker veroorzaakt, maar het slechte nieuws is, dat de onderdrukte woede in jezelf, als je die hebt, hoogst waarschijnlijk je longen op tilt zetten, of andere delen van je fysieke lichaam beschadigen – of je nu wel of niet rookt!

(MyKey plaatst in zijn artikelen de oorzaak, de bron en de reden van ziekten en kwalen in perspectief. Dus ik adviseer je om eens te kijken wat hij erover te zeggen heeft. Daarom zeg ik, roken veroorzaakt geen kanker, maar de bewustzijnsystemen in jezelf wel.)

Wat betreft de mythe of het geloof, dat in de wereld over roken als oorzaak van verscheidene soorten dodelijke ziekten wordt verspreid, zijn kanker of longziekten in feite het gevolg van onderdrukte woede met betrekking tot het Familie Matrix Systeem. Ja, het BORSTpunt vertegenwoordigt je 'liefde' en de 'toewijding' aan je familie. Liefde, zorg en toewijding kunnen echter omslaan in teleurstelling, walging, woede en frustratie. De wereld staat op zijn kop. Ik zal in het kort uitleggen hoe en waarom de relatie tussen ouders en kinderen bezig is te verslechteren en een averechts effect heeft op wat ouders van de relatie met hun kinderen verwachten, zodra kinderen opgroeien en ouder worden.

Laten we eerst eens kijken naar de oorsprong van het BORSTpunt.

In de BORST zit een systeem, een circulair systeem, dat de manier van 'opvoeden' van je ouders bevat, inclusief de generaties die hen zijn voorgegaan, waarmee je overlevingsstrategieën krijgt aangeleerd om een aanvaardbaar en (volgens ouders) goedgekeurd bestaan hier op Aarde op te bouwen. Dat wil zeggen, ouders leren je het verschil tussen 'goed' en 'kwaad', 'juist' en 'verkeerd', hetgeen moraal- en polariteitsystemen zijn in de vorm van 'aanvaardbare' en 'goedgekeurde' manieren van leven voor hun dierbare kind. Ouders geven datgene aan hun kinderen hier op Aarde door, wat door hun eigen ouders aan hen werd doorgegeven. Het BORSTpunt bevat het Familiesysteem, dat is geïmplanteerd om het onderwijsmodel tussen ouders en kinderen in stand te houden. Met andere woorden, dit is het doorgeefluik van de erfzonde.

Wat doet dit Familiesysteem eigenlijk en waarom is het in het fysiek menselijke lichaam geplaatst als onderdeel van – en als één met – het totale mindbewustzijnsysteem in mensen? Wat het doet is het volgende:

Het Familiesysteem grijpt je beet, zodat je als kind een slaaf van je ouders kunt worden en verplicht bent om te luisteren naar wat je ouders je exact 'vertellen', zodat je met je hele ziel en zaligheid vertrouwt en gelooft, dat jij de leerling moet worden en je ouders de leraren. Onder deze dwang moet je een exacte kopie van je ouders worden, hoewel je wordt toegestaan om het duplicaat van je ouders minimaal te wijzigen om je het idee van individualiteit te geven, als je hen gedurende je hele jeugd als een verloren puppy aan de lijn volgt. Je moet naar hun instructies luisteren en die uitdrukkelijk volgen, vooral wanneer ze je het verschil tussen 'juist' en 'verkeerd' en 'goed' en 'slecht' leren.

Naarmate de beheersing van jezelf toeneemt als wie je werkelijk bent als kind als onvoorwaardelijke, onschuldige zelfexpressie – omdat de ouders je beginnen op te voeden en jij van je ouders leert 'hoe het in de wereld hoort' – zetten je ouders je onvoorwaardelijke, onschuldige zelfexpressie in een kooi. De traliën van de kooi zijn de systemen van moraal en polariteiten, die ouders aan hun kinderen doorgeven – 'schenken' – waardoor het kind in voortdurende angst wordt vastgehouden, die ook door de ouders wordt doorgegeven – 'geschonken' – in de vorm van het aangeleerde verschil tussen wat 'juist' is en wat 'verkeerd' is en wat 'goed' is en wat 'slecht' is. De aangeleerde waarden 'verkeerd' en 'slecht' echter genereren voortdurend angst in het kind, hetgeen het kind in zichzelf opsluit, want het wordt met kracht verplicht om zich te gedragen en te handelen op aanvaardbare en goedgekeurde manieren volgens de hartstochtelijke eis van de ouders.

Bewustzijnsystemen tieren welig in moraal en polariteiten, omdat ze angst en weerstand in mensen oproepen. Ze maken zulke systemen een onderdeel van je wereld, van wat aanvaardbaar is en wordt goedgekeurd door de samenleving, en zo maken we je steeds meer een beheersbare slaaf van bewustzijn.

Ouders doen hun kinderen aan wat henzelf was aangedaan. "Wat gij wilt dat u wordt gedaan, moet gij ook een ander doen." (Volgens de Nederlandse Bijbel is de uitdrukking, "Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doet dat ook een ander niet".) Ouders van de wereld, gefeliciteerd! Jullie zijn al bezig deze woorden te leven door je kinderen in een kooi te zetten en hen van hun onvoorwaardelijke, onschuldige zelfexpressie afhandig te maken!

Dus wat precies gebeurt is, dat ouders hun kinderen opsluiten door angst in hen aan te wakkeren en hen het verschil tussen 'goed' en 'slecht' en 'juist' en 'verkeerd' aan te leren: de kooi van moraal en polariteit.

Als kind daarentegen heb je je ouders onvoorwaardelijk vertrouwd, je hebt je hele ziel en zaligheid in hun handen gelegd om JOU te steunen als wie je werkelijk bent in deze wereld, je hebt met hen je onvoorwaardelijke en onschuldige zelfexpressie gedeeld – en wat hebben zij ermee gedaan? Ze hebben je ervan beroofd, ze hebben je afgeknepen, ze hebben jou die je werkelijk bent geruïneerd en vernietigd door je in dezelfde kooi te zetten als waarin zijzelf werden gezet. Jij zit voortdurend in angst voor de systemen van moraal en polariteiten, die je ouders je hebben doorgegeven, 'geschonken', naarmate ze je onder dwang hebben gekneed en veranderd om een exacte kopie te worden, die zijzelf ook van hun ouders zijn.

Hoe gaat op jouw beurt de relatie met je kinderen verlopen? Jij gaat ook je kinderen in een kooi zetten, zoals jijzelf in een kooi werd gezet en daarmee geef je de 'erfzonde' door, omdat je de woorden leeft, "Doe datgene voor een ander wat jij wilt dat een ander voor jou doet."

En dat is de reden waarom het Familiesysteem werd geïmplanteerd. Om te zorgen dat mensen vanaf hun kinderjaren bewustzijnsystemen worden, die in deze systematische realiteit slaven worden en door angst binnen de systemen van moraal en polariteiten worden beheerst en in 'hechtenis' worden genomen, zodat er geen onschuldige, onvoorwaardelijke zelfexpressie als wie ze werkelijk zijn hoeft te worden toegelaten, nooit! Om te zorgen dat ze gekooid worden en worden gereproduceerd als gekopieerde bewustzijnsystemen zoals degenen die hen zijn voorgegaan. Dit was de manier waarop Anu, Marduk, Enki en Enlil hebben gezorgd, dat de mensheid verslaafd en beheersbaar bleef: door mensen bewustzijnsystemen te laten worden, die de zekerheid boden, dat de onvoorwaardelijke zelfexpressie als wie je werkelijk bent werd afgesloten en geruïneerd.

Dus vanuit de onvoorwaardelijke expressies van 'liefde', 'toewijding' en 'zorg' als kind met je ouders wordt de relatie tussen jou en je ouders wanneer je opgroeit een groot conflict met vele disputen, argumenten en onenigheid, waarbij je niet meer in staat lijkt te zijn om elkaar recht in de ogen te kijken.

(Als dit gebeurt zeggen ouders meestal, dat het een 'fase' is waar je doorheen moet gaan. Dit is onzin. Je drukt je woede, je teleurstelling en frustratie uit voor hetgeen jij en zij hebben laten gebeuren met je.)

Waarom? Omdat je als kind vanbinnen wist wat je ouders je aandeden, je wist, dat je werd 'gekooid' en dat je werd 'beperkt' als wie je werkelijk bent – je onvoorwaardelijke zelfexpressie – door te worden gedwongen een duplicaat te worden, een gekopieerd bewustzijnsysteem dat zijzelf zijn – gekooid en verminkt voor de rest van je leven. Je hebt de woorden niet en het vocabulaire niet om uit te leggen wat ze met je doen en ook de invloed van het Familiesysteem in jezelf zorgt ervoor, dat je niet in staat bent om tegen hen 'in opstand te komen', waardoor je gedoemd bent om hun voorbeeld te volgen vanwege de noodzaak om in deze wereld te overleven.

Als kind heb je de minachting, de walging, de woede, de frustratie, het verdriet en de teleurstelling jegens je ouders ervaren voor hetgeen ze je aandeden en wat jij hen hebt toegestaan om jou aan te doen zonder dat je beschikte over de nodige gereedschappen om dit onderwijsrelatiesysteem in jezelf te kunnen verbreken, waardoor het enige dat overblijft is, dat je datgene wat je in jezelf ervaart moet onderdrukken en moet 'doen zoals je wordt gezegd'. Pas later, als je ouder wordt, komen de onderdrukte minachting, walging, woede, frustratie, het verdriet en de teleurstelling jegens je ouders en jezelf naar boven, die op uiteenlopende manieren tot uitdrukking worden gebracht. Deze uitdrukkingen zijn ook van je ouders gekopieerd en zijn manieren die je werden gegeven om de mogelijkheid te hebben de onderdrukte emoties in jezelf te kunnen loslaten, die doorgaans gericht zijn op degenen (ouders), die je wezensstaat en je ontwikkeling tot bewustzijnsysteem in deze wereld hebben veroorzaakt, degenen die je in een kooi vasthouden.

Je moet echter begrijpen, dat het jouw 'fout' noch de 'fout' van je ouders was, want jouw ouders hebben precies hetzelfde ervaren wat jij in jezelf ervaart. Zij hadden ook geen praktische middelen om zich teweer te stellen.

Dus, rokers (en niet-rokers), als jullie nog ergens onderdrukte emoties hebben zitten met betrekking tot de relatie met je ouders, die zitten opgeborgen in het BORSTpunt van het Familiesysteem, kan ik je adviseren om onmiddellijk in het vergevingsproces te duiken en die onderdrukte emoties door vergeving los te laten in plaats van ze te blijven onderdrukken en een vreselijke dood te sterven of ze 'uit te leven' op manieren, die je later misschien betreurt en waarmee je nog meer systemen van schuld en schaamte samenstelt, voor het geval dat je onnodig uit te bocht mocht vliegen. Veel plezier!

 

b

8. MAAG punt

In het MAAGpunt, dat voorheen ook de solar plexus werd genoemd, ligt de motor van emoties en gevoelens.

Ja, alle mensen die functioneren in bewustzijnsystemen hebben dit systeem in hun solar plexus zitten, dat door het denken wordt gevoed. Alle woorden in de categorie emoties en gevoelens hebben een specifieke, chemische constructie en een elektromagnetische impuls van een resonerende geluidfrequentie, die met woorden zijn verbonden en als volgt in hun werk gaan:

Het woord 'liefde' bijvoorbeeld valt in de categorie gevoelens en de woorden 'haat' en 'woede' in de categorie emoties. Ieder woord vergelijkbaar met 'liefde' in de categorie gevoelens heeft een specifieke, chemische samenstelling en is verbonden aan een impuls van resonerende geluidfrequentie. Hetzelfde geldt voor de woorden 'haat' en 'woede' in de categorie emoties.

De specifieke, chemische samenstelling van de woorden – van ieder woord – ligt in het brein in de vorm van gedachten opgesloten, terwijl de specifieke impuls van de elektromagnetisch resonerende geluidfrequentie zich in de solar plexus bevindt, waar je het gevoel of de emotie ervaart, die verbonden is aan het woord.

Als je ervan uitgaat dat gedachten woorden zijn en je hebt een gedachte die uit woorden bestaat die zijn verbonden aan de definitie van emoties of gevoelens, genereert die gedachte een specifieke chemische samenstelling in je fysiek menselijke lichaam. Het moment dat deze specifieke chemische samenstelling wordt vrijgegeven verbindt het zich aan de specifieke impuls van elektromagnetische geluidresonantie van de betreffende woorden in je solar plexus, die daar een schijnbare 'ervaring' in jezelf genereren van de woorden in de vorm van emoties of gevoelens.

Laten we het voorbeeld nemen van het woord 'liefde' in de categorie gevoelens. Je hebt een gedachte over je partner met wie je een relatie hebt. Deze gedachte, die uit een plaatje of een herinnering bestaat, resoneert met het woord 'liefde', want je 'houdt van' de persoon met wie je een relatie hebt. Let op, dat het niet uitmaakt hoe de gedachte zich in je verstand, je hoofd, of je brein voordoet – het gaat om wat de gedachte vertegenwoordigt, wat resoneert in de vorm van woorden, die in de categorieën emoties of gevoelens zijn ondergebracht.

De gedachte als een afbeelding of een herinnering van je partner bestaat uit, resoneert en straalt het woord 'liefde' uit. Op het moment dat de gedachte in je verstand, hoofd of brein omhoog komt, wordt de specifieke chemische samenstelling, die is verbonden aan het woord 'liefde', in je fysieke lichaam verspreid. Daarna fuseert die chemische samenstelling, die in je fysieke lichaam werd verspreid, met de specifieke elektromagnetische impuls van resonerende geluidfrequentie verbonden aan het woord 'liefde', die wordt aangetroffen in de generator van emoties en gevoelens in je solar plexus. De chemische constructie en de elektromagnetische impuls van resonerende geluidfrequentie zijn ontworpen met precies dezelfde basisessentie, zodat ze beiden het vermogen hebben zich te 'verbinden' of te 'fuseren' op het moment dat de chemische samenstelling wordt vrijgegeven.

De basisessentie, waarin die twee werden ontworpen (de chemische samenstelling en de elektromagnetische impuls van resonerende geluidfrequentie) bestond uit een bepaalde signatuur, die aan één woord is verbonden – zoals in dit voorbeeld aan het woord 'liefde'. En vooral daardoor verbinden ze zich aan elkaar op het moment dat een gedachte naar boven komt, die resoneert met het woord 'liefde', zoals in dit voorbeeld. Dus op het moment, dat de fusie tussen de chemische constructie en de elektromagnetische impuls van resonerende geluidfrequentie in je solar plexus plaats vindt: voilá! ervaar je dat gevoel in jezelf, dat je liefde noemt. Weet je wel, van die vlinders-in-je-buik onzin, die uitgelaten opwinding, enzovoort.

Waarom doen ze dat, dit systeem in mensen inbouwen, dat emoties en gevoelens als 'ervaringen' genereert? Het lijkt op zo'n simpel model, of systeem, maar het kwaad komt meestal in kleine hoeveelheden tegelijk (glimlach)! Het is toch weer heel eenvoudig, mijn medestudenten, die ik help zichzelf te helpen om het levende, expressieve voorbeeld te worden van wie je werkelijk bent en geen chemisch opgeladen, systematisch verslaafde robot.

Het systeem werd ontworpen en gebouwd met de specifieke bedoeling om samengestelde bewustzijnsystemen op te laden en van 'kracht' te voorzien in jezelf en in de wereld als de hele mensheid. Dit bijzondere systeem in je solar plexus is hetgeen de bewustzijnsystemen oplaadt, is hetgeen waarop bewustzijnsystemen tieren, is de 'levenskracht' en de 'krachtbron' van bewustzijnsystemen, is hetgeen waarmee bewustzijnsystemen zich voeden om hun bestaan in jezelf in stand te houden en in de rest van de wereld als mensheid. Je voedt bewustzijnsystemen in jezelf en in de hele mensheid door deel te nemen aan 'ervaringen' van emoties en gevoelens, die je het idee geven, dat je kennelijk 'leeft' omdat je emoties en gevoelens 'ervaart', waarbij je continu zit te denken en je verzadigt met gedachten.

Nee, je bent op dat moment een chemisch geladen, systematisch verslaafde robot, die bewustzijnsystemen in zichzelf voedt en in de hele wereld als mensheid. Dit is alles wat je bent en alles wat je ooit bent geweest.

Dit systeem in je solar plexus is gefuseerd met je 'zuivere levensessentie' als wie je werkelijk bent in en als jezelf, waaruit systemen hun 'macht' en 'kracht' betrekken om te kunnen bestaan en zich in jezelf en in de hele mensheid te manifesteren. Dit is de manier waarop je je kracht en macht weggeeft aan bewustzijnsystemen door je voortdurende participatie in het denken en in de 'ervaringen' van emoties en gevoelens.

Dit systeem is natuurlijk ook verbonden aan - en één met – het hele mindbewustzijnsysteem in jezelf, inclusief je bewuste mind, je onderbewustzijn en je onbewustzijn. En in je onbewustzijn bevorder je de samengestelde manifestaties en de existentie van bewustzijnsystemen in de rest van de mensheid, want het onbewustzijn is aangesloten op de hele mensheid als één geheel.

Op het moment dat je een emotie of een gevoel in jezelf 'ervaart, zindert je hele lichaam met de resonantie van de emotionele of gevoelsmatige ervaringen, die aansturen op de samenstelling van alle bewustzijnsystemen in jezelf, eerst door je bewuste verstand en je onderbewustzijn en daarna door het onbewustzijn in en door de hele mensheid heen.

 

 

In Deel Twee – fase 3 ga ik door met de bespreking van de rest van de lichaamspunten, zoals ik dit hierboven heb gedaan.

 

omhoog
Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.